agent vanzari

agent vanzari
agent vanzari agent vanzari Colaboratori full time sau part time vanzare produse bio. Unde-s doi puterea creste, dar unde sunt 60.000 deja se dezvolta o comunitate. Acum 7 ani doi frati din Resita aveau acelasi vis: cea mai mare comunitate BIO din Romania si chiar din Europa. Cristian Onetiu si Danut Onetiu au pus bazele une... 117943
-
Sibiu, Sibiu 7 Jun 2014
117943 163

Colaboratori full time sau part time vanzare produse bio.
Unde-s doi puterea creste, dar unde sunt 60.000 deja se dezvolta o comunitate.
Acum 7 ani doi frati din Resita aveau acelasi vis: cea mai mare comunitate BIO din Romania si chiar din Europa. Cristian Onetiu si Danut Onetiu au pus bazele unei companii cu un vis indraznet, cand industria BIO din Romania era prea putin informata si dezvoltata. Asa s-a lansat oficial la Timisoara, in 4 iulie 2005, compania Life Care, ce a devenit un magnet pentru toti cei care isi doreau produse sanatoase pentru cei dragi si erau pregatiti sa accepte provocarea Life Care: o viata mai sanatoasa, implinita si prospera.
Cautam persoane din Romania si nu numai cu aptitudini in vanzari si minim studii medii. Sanse reale de promovare si castiguri in functie de munca depusa.