beton amprentat

beton amprentat
beton amprentat beton amprentat CE ESTE BETONUL AMPRENTAT? Betonul amprentat (imprimat) este un material de construcţie compozit, obţinut printr-o tehnologie specială, care conţine agregate, ciment, coloranţi,aditivi, fibre elastice și apa, fiind pus în opera prin imprimare cu ajutorul unor matriţe care copiază aspectul şi form... 28666 12.00
54 ron negociabil.
Click pentru a schimba moneda 54 ron negociabil.
Click pentru a schimba moneda
Târgu Jiu, Gorj 3 Jan 2014
28666 241

CE ESTE BETONUL AMPRENTAT?

Betonul amprentat (imprimat) este un material de construcţie compozit, obţinut printr-o tehnologie specială, care conţine agregate, ciment, coloranţi,aditivi, fibre elastice și apa, fiind pus în opera prin imprimare cu ajutorul unor matriţe care copiază aspectul şi forma pietrelor naturale, a rocilor minerale, a cărămizii, sau chiar a lemnului.

Betonul amprentat are în compoziţia sa fibre elastice pentru protecţie împotriva fisurilor majore şi aditivi pentru mărirea rezistenţei la ciclurile îngheţ-dezgheţ. Culoarea dorită este obţinută cu ajutorul unui colorant special. Stratul colorat realizat în masa betonului are o grosime de aproximativ 10-20 mm şi este foarte rezistent, conferindu-i o duritate ridicată betonului astfel obţinut. Produsul se intalneste si sub urmatoarele denumiri: beton elicopterizat, beton finisat sau superfinisat, beton polimer, beton decorativ.



Citește mai mult: http://beton-amprentat1.webnode.ro/servicii/