Cabana Haiducului

Cabana Haiducului
Cabana Haiducului Cabana Haiducului Cabana Haiducului este situata la 32 km de Alba Iulia, jud. Alba, pe Valea Fenesului la o altitudine de 1000 m, in vecinatatea Varfului Dambau, cel mai inalt varf din Muntii Trascaului (1. 369 m). Cabana dispune de un living la parter in cadrul caruia este amenajata o bucatarie complet utilata, man... 22209 9.00
41 ron
Click pentru a schimba moneda 41 ron
Click pentru a schimba moneda
Alba Iulia, Alba 19 Mar 2014
22209 731

Cabana Haiducului este situata la 32 km de Alba Iulia, jud. Alba, pe Valea Fenesului la o altitudine de 1000 m, in vecinatatea Varfului Dambau, cel mai inalt varf din Muntii Trascaului (1. 369 m).
Cabana dispune de un living la parter in cadrul caruia este amenajata o bucatarie complet utilata, mansarda cu doua camere, hol si balcon cu vedere spre Varful Trascau, curte cu foisoi, balansoar, piscina, gratar, ceaun si parcare proprie. Terenul aferent cabanei se intinde pe o suprafata de 9. 000 mp, permitand astfel desfasurarea de activitati sportive (tenis, fotbal, volei).
ACCESUL se face pe un drum asfaltat pana la cabana.
SERVICII: televiziune prin satelit, incalzire permanenta pe lemn si pe baza electrica, frigider, aragaz. La cerere, se poate pune la dispozitie o bucatareasa pentru pregatirea unor meniuri cu specific traditional.
CAPACITATE: 12 locuri
AGREMENT: drumetii, pescuit, vanatoare, jocuri sportive (tenis, fotbal, volei).
OBIECTIVE TURISTICE:
- PESTERA DAMBAU - aflata pe teritoriul orasului Zlatna, judetul Alba, in partea de sud- vest a Muntilor Trascaului. Pestera s- a format intr- un masiv izolat de calcare tithonice care alcatuiesc partea superioara a varfului Dambau. Acest varf de 1369 m este situat in partea de SV a Trascaului, in NE orasului Zlatna. Este marginit la vest de Valea Morilor spre care coboara o panta abrupta, iar la est, de Valea Fenesului cu frumoase chei. Pestera are doua sectoare distincte, formate independent: Galeria Scarilor, Galeria Lacului.
- CHEILE CAPREI - Rezervatia naturala aflata in partea sudica a Muntilor Trascaului, pe teritoriul nordic al satului Fenes, strabatuta de Valea Fenesului, avand o suprafata de 15 ha.