Canapea moderna

Canapea moderna
Canapea moderna Canapea moderna Ai nevoie de o canapea pentru locuinta ta? Criteriile tale de selectie sunt: functionalitate, confort, usor de manevrat, modern, cu spatiu de depozitare si nu in ultimul rand, la un pret accesibil? Atunci, aceasta oferta este pentru tine...De ce sa-ti irosesti banii pe o canapea noua... Noi iti... 137053 1300.00
1 300 ron negociabil.
Click pentru a schimba moneda 1 300 ron negociabil.
Click pentru a schimba moneda
Oradea, Bihor 13 Aug 2014
137053 140

Ai nevoie de o canapea pentru locuinta ta?
Criteriile tale de selectie sunt: functionalitate, confort, usor de manevrat, modern, cu spatiu de depozitare si nu in ultimul rand, la un pret accesibil?
Atunci, aceasta oferta este pentru tine...De ce sa-ti irosesti banii pe o canapea noua...
Noi iti oferim un coltar modern, in stare foarte buna de functionare, confortabil, cu o capacitate de minim 6-7 persoane, avand urmatoarele dimensiuni: L = 2,80 m, l = 2,15 m, adancime sezut 0.90 m, h = 0,77 m.
In cazul in care doresti sa o folosesti ca si spatiu de dormit, aceasta printr-un singur click se poate transforma intr-un pat matrimonial confortabil de 1,80 cm/2,10 cm. De asemenea, dispune si de un spatiu de depozitare spatios cu dimensiunile de 2,15 m/0.90 m.
Materialul din care este confectionata este material textil de culoarea wenge cu perne in culori asortate, de o calitate superioara, placut la atingere, usor de curatat si asortat.
Daca oferta noastra ti se pare interesanta...nu ezita sa ne contactezi.
Si inca ceva...pretul reprezinta 1/3 din valoarea unui produs nou, similar si este usor negociabil.