constructii case

constructii case C finisaje adelmar srl este o firma in domeniul constructiilor civile cat si in cel al constructiilor industriale. asiguram suport atat in domeniul constructiilor mici, mijlocii cat si a celor mari. Executam pe intregul teritoriu al tarii cat si international urmatoarele tipuri de constructii si ame... 129067 100.00
450 ron
Click pentru a schimba moneda 450 ron
Click pentru a schimba moneda
Bucureşti, Bucureşti 26 Jun 2014
129067 143

C finisaje adelmar srl este o firma in domeniul constructiilor civile cat si in cel al constructiilor industriale. asiguram suport atat in domeniul constructiilor mici, mijlocii cat si a celor mari. Executam pe intregul teritoriu al tarii cat si international urmatoarele tipuri de constructii si amenajari interioare: constructii civile si industriale, construtii case la rosu sau la cheie, mansarde blocuri, amenajari interioare si exterioare, compartimentari gips carton si case de lemn .
Firma noastra activeaza pe piata cu o ampla experienta si vechime in constructii.Nu am dezamagit niciodata pe nimeni si ne bucuram ca toti colaboratorii nostri sunt multumiti .