COZONACI DE CASA

COZONACI DE CASA
COZONACI DE CASA COZONACI DE CASA Pentru a marca debutul nostru , va invitam sa gustati "Cozonacul Din Camarile Naturii" , un produs pentru care se folosesc doar ingrediente naturale si clasic - utilizate la obtinerea oricarui cozonac de casa . Cea care va face diferenta este - asa cum ne place noua sa credem - reteta care sta la b... 98285 22.00
22 ron
Click pentru a schimba moneda 22 ron
Click pentru a schimba moneda
Piteşti, Argeş 21 Mar 2014
98285 204

Pentru a marca debutul nostru , va invitam sa gustati "Cozonacul Din Camarile Naturii" , un produs pentru care se folosesc doar ingrediente naturale si clasic - utilizate la obtinerea oricarui cozonac de casa .
Cea care va face diferenta este - asa cum ne place noua sa credem - reteta care sta la baza sa !!! Propunerea noastra catre clientii nostri este formata din produse alimentare de inalta calitate , obtinute prin metode si retete traditionale . Nu folosim conservant, aditivi, coloranti sau orice altceva ce ar putea afecta calitatea si structura naturala a produselor noastre ! Pretul produsului nostru este de 22 lei / kg, acesta fiind reprezentativ pentru produsul cu umplutura standard, pret de la care se acorda reduceri doar pentru cantitate.
Reducerile in functie de umplutura si cantitatea comandata sunt de pana la 30%.
Persoanele care doresc sa comande produsul nostru cu o umplutura diferita, vor trebui sa ne plaseze comenzile cu 3 zile inainte.
Asteptam cu drag comenzile dumneavoastra la numarul de telefon: 0722. 268. 363 !!!!