CURSURI GRATUITE DE CALIFICARE

CURSURI GRATUITE DE CALIFICARE
CURSURI GRATUITE DE CALIFICARE CURSURI GRATUITE DE CALIFICARE Vrei sa fii femeia pe care o admiri? Esti tanara absolventa de liceu/facultate sau femeie de peste 45 ani, in cautarea unui loc de munca? Noi iti oferim INSTRUIRE GRATUITA in profesiile de BABYSITTER, EDUCATOR SPECIALIZAT SI MENAJERA, asistenta si instruire in deschiderea unei afaceri, utilizare... 143851
-
Bucureşti, Bucureşti 23 Oct 2014
143851 236

Vrei sa fii femeia pe care o admiri? Esti tanara absolventa de liceu/facultate sau femeie de peste 45 ani, in cautarea unui loc de munca?

Noi iti oferim INSTRUIRE GRATUITA in profesiile de BABYSITTER, EDUCATOR SPECIALIZAT SI MENAJERA, asistenta si instruire in deschiderea unei afaceri, utilizarea calculatorului si in orientarea catre client si iti dezvaluim tehnicile prin care sa iti gasesti un loc de munca.

Ca sa ne cunoastem mai bine si sa aflam cum te putem ajuta sa iti implinesti visul, te invitam la sediul nostru din STR. FAINARI NR 45A sau contacteaza pe Cristina Coca – expert activitati instruire, tel: 0723 321 150, email: cristina@b- storm.ro sau Alexandra Diaconescu – asistent activitati instruire, tel: 0766 297 313, email: alexandra@b- storm.ro.

Fii femeia pe care o admiri, incepe azi!