ID 195 Inchiriere apartament de 4 camere in zona Dacia

ID 195 Inchiriere apartament de 4 camere in zona Dacia
ID 195 Inchiriere apartament de 4 camere in zona Dacia ID 195 Inchiriere apartament de 4 camere in zona Dacia Situat in zona centrala a Capitalei, acest apartament de 4 camere va va cuceri de la prima vedere! Cu o suprafata utila de 120 mp, apartamentul se afla la nivelul al patrulea al unei cladiri construite in anul 1950, este semidecomandat si nemobilat. Livingul defineste termenul de spatialitate in... 162957 750.00
3 375 ron
Click pentru a schimba moneda 3 375 ron
Click pentru a schimba moneda
Bucureşti, Bucureşti 2 Apr 2015
162957 65

Situat in zona centrala a Capitalei, acest apartament de 4 camere va va cuceri de la prima vedere!
Cu o suprafata utila de 120 mp, apartamentul se afla la nivelul al patrulea al unei cladiri construite in anul 1950, este semidecomandat si nemobilat.
Livingul defineste termenul de spatialitate intr-o maniera eleganta si subtila, avand finisaje deosebite si detalii suprinzatoare, precum usi duble glisante si tapet de cea mai buna calitate. Dormitoarele reprezinta fara indoiala spatiile ideale pentru momentele destinate odihnei, iar bucataria este deschisa, complet mobilata si utilata. Cele 3 grupuri sanitare se prezinta intr-o stare excelenta, fiind dotate conform celor mai inalte standarde atat din punct de vedere calitativ, cat si vizual. De asemenea, apartamentul detine un cochet balcon.
Cat priveste utilitatile, apartamentul dispune de geamuri termopan, aer conditionat, centrala termica, interfon, cablu TV, Internet si lift.
Zona in care se afla acest apartament este una dintre cele mai frumoase zone din Bucuresti. Cu vedere catre bulevardul Dacia, apartamentul este foarte aproape de Piata Spania, precum si de alte puncte de interes din zona: institutii culturale si ambasade, hoteluri, centre comerciale, restaurante, cafenele si terase dichisite.

Pretul de inchiriere este de 750 euro / luna.