Inchiriere apartament de 3 camere Central Park - ID 3603

Inchiriere apartament de 3 camere Central Park - ID 3603
Inchiriere apartament de 3 camere Central Park - ID 3603 Inchiriere apartament de 3 camere Central Park - ID 3603 Un apartament primitor, modern si confortabil va asteapta in Ansamblul Rezidential Central Park! Apartamentul are o suprafata totala de 140 mp (dintre care 110 mp utili) si este situat la etajul 4 al unei cladiri de 11 niveluri ce dateaza din anul 2008. Este decomandat si include 3 camere, 2 grup... 162504 800.00
3 600 ron
Click pentru a schimba moneda 3 600 ron
Click pentru a schimba moneda
Bucureşti, Bucureşti 26 Mar 2015
162504 103

Un apartament primitor, modern si confortabil va asteapta in Ansamblul Rezidential Central Park!

Apartamentul are o suprafata totala de 140 mp (dintre care 110 mp utili) si este situat la etajul 4 al unei cladiri de 11 niveluri ce dateaza din anul 2008. Este decomandat si include 3 camere, 2 grupuri sanitare si un balcon cu o vedere superba spre curtea interioara a imobilului. Apartamentul este complet mobilat si utilat.

Living-ul este spatios si are acces spre balcon. Ferestrele inalte si peretii imaculati confera luminozitate iar mobilierul in nuante maro dau un accent aparte camerei. Bucataria inchisa este utilata cu toate cele necesare, inclusiv cu masina de spalat vase. Puteti iesi pe balcon si de aici.

Dormitoarele sunt cochete si mobilate modern. Unul dintre acestea detine baie proprie. Ambele grupuri sanitare sunt finisate cu materiale de calitate superioara si includ cate o cada.

Confortul termic este asigurat de ferestrele de tip termopan cu tamplarie din aluminiu si aerul conditionat. Usa metalica, accesul prin interfon si paza permanenta confera securitate. Cladirea dispune de lift si garaj subteran unde veti avea asigurat un loc de parcare.

Central Park este un ansamblu rezidential modern, situat langa Parcul Circului, pe soseaua Stefan cel Mare, la 1,5 km de Piata Victoriei. Este o locatie ideala, care combina toate beneficiile centrului orasului cu linistea si confortul unui complex de lux. In apropiere gasiti magazine, supermarketuri, banci, cafenele, restaurante, teatre, cinematografe, scoli, clinici private etc.

Pretul de inchiriere al apartamentului este de 800 euro/luna