Vand Rochie de mireasa

Vand Rochie de mireasa
Vand Rochie de mireasa Vand Rochie de mireasa Rochia este de culoare ivory, din dantela Chantelly cu broderie si margele cusute manual, foarte fine! (faptul ca margelele sunt cusute si nu lipite a facut posibila si curatarea usoara a rochiei - arata impecabil!). Modelul rochiei este sirena, cu maneca lunga, unde la manseta are aplicata o bordur... 121047 1200.00
1 200 ron negociabil.
Click pentru a schimba moneda 1 200 ron negociabil.
Click pentru a schimba moneda
Piteşti, Argeş 30 May 2014
121047 60

Rochia este de culoare ivory, din dantela Chantelly cu broderie si margele cusute manual, foarte fine! (faptul ca margelele sunt cusute si nu lipite a facut posibila si curatarea usoara a rochiei - arata impecabil!). Modelul rochiei este sirena, cu maneca lunga, unde la manseta are aplicata o bordura brodata pe care sunt cusute margele. Rochia arata foarte bine, a fost purtata cu grija, iar modelul este unicat. Trena nu este detasabila, ci se prinde in doua capse si o gaica(nu prezinta niciun risc de a se desprinde, deoarece sunt rezistente).
Masura rochiei este 36`38, include crinolina(formata din doua cercuri si volane de tul) si voalul (de lungime medie format din trei straturi)care este simplu, iar pe margine sunt cusute margele la fel ca pe rochie.
Corsetul este ajustabil, se leaga la spate cu siret si un fermuar mic.